Skip to content

Een patiëntgerichte en professionele website laten maken

Voordat nieuwe cliënten of patiënten een afspraak maken, zoeken ze eerst online naar informatie. Een goede website laten maken is dus essentieel. We zorgen ervoor dat je met je vernieuwde website niet onder doet voor de kwalitatieve zorg die je biedt.

Een website die bij je zorgpraktijk of -organisatie past

Elke vraag is anders. Daarom bieden wij verschillende pakketten aan die passen bij jouw wensen. Met een standaard praktijkwebsite kies je uit onze bestaande templates en heb je snel en gemakkelijk een professionele website. Een uitgebreidere website nodig? Dan is de website op maat een goede keuze.

Een standaard praktijkwebsite laten maken

Goedkoop en snel een professionele website laten ontwikkelen? Wij bouwen je website binnen onze bestaande templates: visueel aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de gezondheidszorg. Bovendien is er de mogelijkheid de website te koppelen aan een EPD of een online agenda tool.

“Een goed design creëert vertrouwen en zorgt ervoor dat een cliënt zijn weg snel kan vinden.”

Janine de Jong
Projectmanager eHealth88

Website op maat

Samen met onze partner Concept7, een van Nederlands beste digitale bureaus, kunnen we je website zo volledig mogelijk maken. Van een uitgebreid gebruikersonderzoek, de nieuwste user-experience oplossingen, een aantrekkelijk visual design tot een website die tot in de puntjes getest is.

Je website goed beveiligd en onderhouden

Er worden steeds meer gegevens gedeeld op websites, bijvoorbeeld via een contactformulier. Daarom is goede beveiliging erg belangrijk. Dit pakken we graag voor je op met een maandelijkse website-update, het maken van back-ups en het doorvoeren van eventuele wijzigingen. Liever zelf de website aanpassen? Bij oplevering van de nieuwe website krijg je van ons een duidelijke handleiding.

De volgende stap: meer bezoekers en hogere conversie

De website staat live, maar nu begint het pas. Aan de hand van duidelijke doelstellingen zorgen we voor vindbaarheid (SEO), hogere conversie en maken we je website zo veilig mogelijk.

Personaliseer je website: laat je huisstijl of logo ontwerpen

Heb je nog geen eigen huisstijl of logo? Of is je organisatie toe aan een frisse, nieuwe stijl? Onze designers ontwerpen graag je huisstijl of logo. Ook handig: wij beschikken over een netwerk van professionele fotografen die je website nog persoonlijker maken. 

Wil jij ook op je website de beste zorg en service bieden?

We realiseren de juiste website, voor elke zorgdoelgroep en in heel Nederland. Van huisartsen, tandartsen of fysiopraktijken: bij eHealth88 kan je een passende website laten maken voor iedere zorginstelling of praktijk.