Is jouw praktijkwebsite net zo goed als de zorg die je levert?

Een goede website creëert vertrouwen. Wil jij een nieuwe, professionele website laten maken of je huidige praktijkwebsite verbeteren? Van een nieuwe website voor fysiopraktijken, huisartsen, tandartsen tot apotheken: wij helpen je graag!

6 voordelen van een goede praktijkwebsite laten maken

Creëert vertrouwen

Een praktijkwebsite met een professionele vormgeving wekt vertrouwen. Het straalt kwaliteit uit en impliceert goede service.

Online zichtbaarheid

80% van de zorgconsumenten oriënteert zich online bij het maken van een keuze voor de beste zorgverlener. Wees zichtbaar!

Goed vindbaar

Een praktijkwebsite die technisch optimaal in elkaar zit, is de basis voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines.

Service voor patiënten

Patiënten willen steeds meer online regelen. Een goede praktijkwebsite is daarop ingericht, bijvoorbeeld door een koppeling met het patiëntenportaal.

Betrouwbare informatie

Geef zelf actuele en betrouwbare informatie over de praktijk en het zorgaanbod. Koppelingen met ZorgkaartNederland en Qualiview laten het bewijs van je kwaliteit zien.

Gebruiksvriendelijk

Een goede praktijkwebsite is zowel voor de websitebezoeker als voor degene die de website beheert gebruiksvriendelijk. Snel de juiste info vinden of aanpassen dus.

Vertrouwd door +200 praktijken en zorgorganisaties

Een gebruiksvriendelijke praktijkwebsite voor slechts €1250

Raoul van Bommel

“De kracht van jullie organisatie zit in een duidelijk omschreven stappenplan en het goed kunnen luisteren naar de wensen van de klant. Jullie webdesign sluit goed aan bij de sfeer en uitstraling die wij als praktijk voor ogen hadden. Tel daarbij een proactieve en kritische houding en het feit dat jullie direct reageren op verzoeken en vragen. 

Wij kunnen jullie van harte aanbevelen aan collega praktijken.”

Raoul van Bommel
Fysiotherapie van Bommel Drunen – Vlijmen

Een praktijkwebsite, wat houdt het in?

Gebruiksvriendelijke praktijkwebsite

€1250,-
Eenmalige investering

€46,- per maand

Binnen 3 weken je nieuwe website live!

Kick-off: let's talk

Wat zijn je wensen voor de website? Wat heb je al aan tekst en afbeeldingen? En waar kun je nog hulp bij gebruiken? Tijdens de kick-off brengen we alles in kaart en beantwoorden we je vragen.

Lever content aan

Lever eenvoudig tekst en beeldmateriaal aan. Volg simpelweg het stappenplan dat je van ons ontvangt na de kick-off. Zodra we alle informatie ontvangen hebben, starten we met de bouw van je nieuwe website.

Geef feedback

Als de website klaar is, kun je deze direct bewonderen. Uiteraard krijg je de gelegenheid om feedback te geven. Zodra de website helemaal naar wens is, zetten we de website online en kun je het van de daken schreeuwen!

Bekijk de mogelijkheden tijdens een gratis demo

Je praktijkwebsite altijd veilig en up-to-date

Een goed beveiligde website is erg belangrijk. Een van de manieren om een goede beveiliging én bereikbaarheid van de website te garanderen, is door regelmatig onderhoud uit te voeren. Dit hoef je natuurlijk niet zelf te doen; wij ontzorgen je hierin graag.

Onderhoud website + hosting

€46,- per maand*

* Heb je zelf al een domeinnaam & hosting en wil je dat graag zo houden? Geen probleem! Je betaalt dan slechts €31 per maand voor je onderhoudsabonnement.

Optimaliseer je praktijkwebsite

Een praktijkwebsite die technisch optimaal in elkaar zit, is de basis voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines. Maar vergeet zeker de inhoud van je website niet. Goede content (tekst en beeld) is steeds belangrijker geworden om (hoog) in de zoekresultaten te verschijnen. Dat is niet iets wat je eenmalig opzet, maar waar je continu aandacht aan zou moeten besteden.

Zoekmachines brengen maandelijks updates uit die de richtlijnen op dat gebied veranderen. Daarom is Search Engine Optimalization (SEO) dus ook een proces dat tijd nodig heeft, gemonitord en bijgestuurd kan worden.

Vliegende start maken met seo?

Een goede seo opzet voor jouw praktijk:

  • De doelen die je hebt met je website worden beschreven;
  • Je krijgt een nulmeting van je website statistieken;
  • Google Analytics, Google Tag Manager & Google Search Console worden ingericht;
  • Google Mijn Bedrijf wordt geoptimaliseerd;
  • De 3 belangrijkste concurrenten worden onderzocht;
  • Je krijgt een zoekwoorden analyse;
  • Je krijgt toegang tot een dashboard voor eenvoudige en snelle weergave van statistieken.

Meer weten?

Kunnen wij je helpen met een goede seo basis of wil je meer weten? Neem contact op met Janine via 030 3200 380 of plan direct een vrijblijvend gesprek in.

Google Ads is het online-advertentieprogramma van Google. Hiermee kun je als praktijk reclame maken via onder andere zoekcampagnes, bannercampagnes en videocampagnes.

Wil je graag adverteren maar weet je niet waar je moet beginnen? We helpen je graag! Ze richt met liefde campagnes voor je in, of geeft een training zodat je het daarna zelf kunt doen. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak via 030 3200320.

Professionele foto’s van je eigen praktijk op je website geeft je bezoeker vertrouwen. Je ziet direct hoe de praktijk eruit ziet en wie er werken. Dat maakt de website persoonlijker en geeft een betrouwbaar gevoel. Daarnaast vergroot het je onderscheidend vermogen ten opzichte van je concurrenten.

Ben je nog op zoek naar een goede fotograaf? Wij koppelen je graag aan fotografen in ons netwerk.

Logo design

Een goed design wekt vertrouwen! Heb je nog geen logo voor je praktijk? Of kan je huidige logo wel een metamorfose gebruiken? Onze designers ontwerpen graag een logo dat perfect aansluit bij jouw praktijk en wat je wilt uitstralen.

Huisstijl design

Het logo vormt de basis van je huisstijl. Een professionele huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en wekt vertrouwen. De nieuwe huisstijl leggen we vast in een huisstijlgids.

Een huisstijlgids is een document waarin de richtlijnen voor het toepassen van de huisstijl van de praktijk vastliggen. Doordat deze richtlijnen vastliggen kan er makkelijker door iedereen met de huisstijl gewerkt worden. En belangrijker nog, alles wat ontworpen wordt binnen de huisstijl, is ook herkenbaar.

De huisstijl vormt de basis van alle communicatie-uitingen. Denk aan briefpapier, visitekaartjes, maar ook je website. Heb je interesse in een (nieuw)logo en bijpassende huisstijl? Neem contact op met Carmen via 030 3200380.

Hoe haal je meer uit je website? Het antwoord zal je misschien verrassen, want het gaat niet om praktische tips, best practises of snelle hacks: Met conversie optimalisatie laat je jouw website slimmer werken, niet harder, met als doel meer klanten.

Conversie optimalisatie, wat is dat? Kort gezegd is het een methode om het aantal websitebezoekers die een gewenste actie (conversie) uitvoert op je website te verhogen. Maar hoe doe je dat? Plan een vrijblijvend gesprek met ons door te bellen naar 030 3200380, en we vertellen je graag meer. Alvast meer lezen? Bekijk ‘De complete gids over conversie optimalisatie (CRO)’ van ons zusje Concept7.

Waarom kies je voor ons?

Marije van eHealth88

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen?

Ben je benieuwd naar hoe onze praktijkwebsite eruit ziet, maar wil je niet direct een online afspraak met ons plannen? Vul je gegevens hiernaast in en wij nemen graag contact met je op. 

* = verplicht veld