Je zorgwebsite op maat laten maken

Wil jij een uitgebreidere zorgwebsite, met unieke pagina’s en speciale functies? Een website die precies in lijn is met de verwachtingen van je doelgroep? Met een website op maat voor zorgorganisaties onderzoeken, ontwerpen, bouwen en testen wij je online dienstverlening.

Website op maat zorg

Een maatwerk-website: van A tot Z geregeld

Een op maat gemaakte website kan een krachtig instrument zijn voor jouw zorginstelling of zorgpraktijk. Dit uitgebreide pakket biedt veel voordelen en een voorsprong op andere, meer generieke websites.

Gedetailleerde huisstijl

Maak jouw website uniek en passend bij je missie en bedrijfsvoering. Pas elementen als kleuren, typografie en grafische elementen aan. Onderscheid jezelf van concurrenten in de zorgsector met een sterk merkimago.

Afgestemd op doelgroep

We stemmen de inhoud, lay-out en functionaliteit volledig af op jouw doelgroep. Zo blijven bezoekers langer op je website en een behaal je hogere conversie. Denk aan het maken van een afspraak of contact opnemen.

Inclusief en toegankelijk

Vanaf 2025 is het verplicht om op je website de WCAG-richtlijnen te volgen. Zo worden websites toegankelijker voor mensen met beperkingen. Van kleurenblindheid tot laaggeletterdheid, wij zorgen dat je website voor iedereen werkt.

Makkelijk aanpasbaar

Met onze customized website heb je de vrijheid om nieuwe functies toe te voegen, externe systemen te integreren en de website aan te passen aan de laatste trends. Ons team kan ook complexe functies voor je inbouwen.

Beter vindbaar op Google

Optimaliseer je op maat gemaakte website voor zoekmachines zoals Google door SEO-best practices toe te passen. Zo verbeter je de ranking en trek je meer organisch verkeer aan.

Veilig en beter beschermd

Met een op maat gemaakte website ben je beter beveiligd tegen hackers en datalekken. Je krijgt de nieuwste beveiligingsprotocollen en -functies, waardoor zowel jij als je websitebezoekers veilig zijn.

Vertrouwd door +200 zorgorganisaties

Een gebruiksvriendelijke zorgwebsite op maat

digitaal bureau Concept7 samenwerking met eHealth88

We werken samen met het nummer 1 ontwerpbureau

Laat je unieke website onderzoeken, ontwerpen, bouwen en testen door de experts uit het vak. Samen met strategisch, digitaal bureau Concept7 hebben wij alle tools en mensen in huis om jouw website tot een succes te maken. 

Een greep uit onze onderzoekstools

We onderzoeken graag voor je uit op welke vlakken je website goed scoort, en op welke minder. Dit doen we met de juiste kennis, ervaring én tools.

Een greep uit onze mogelijkheden:

  • Met een eye-tracker kijken we waar jouw doelgroep naar kijkt op je website en laten we ze testen uitvoeren. Hoe gemakkelijk is het om een afspraak te maken of contact met jouw zorgpraktijk of zorginstelling op te nemen?
  • Met diepte-interviews gaan we het gesprek aan met je doelgroep. Waar is je doelgroep nou écht naar op zoek? Wat verwachten zij van je website?
  • Met een quick-scan kijken we hoe je website op dit moment converteert. Hoe lang blijven mensen op je website? Welke pagina’s zijn succesvol? En welke minder?

Wil jij ook vooroplopen met jouw zorgwebsite?

We maken websites op maat voor elke zorginstelling in Nederland. Of je nu een huisarts-, tandarts- of fysiotherapiepraktijk hebt, wij helpen je met een passende website. Onze gerichte content en patiëntgerichte handvatten helpen je effectief communiceren en onderscheiden van de concurrentie.